Shared Dining

Ben jij op eetgebied  avontuurlijk ingesteld? Wil je wel eens wat anders eten en wil je beleven hoe de keukens van Zuid-Oost Azië smaken?

Of zijn kookworkshops niet jouw ding maar hou je wel van heerlijk eten? Ga dan met Bianca’s Homecooking mee op culinaire ontdekkingsreis voor de ultieme beleving. Boek een Shared Dining Event op locatie “Bij de Rode Beuken” in Toldijk.

Lekker eten en het delen van lekker eten verbind mensen en zorgt voor geluksmomentjes. De Shared Dining Events vinden doorgang bij minimaal 10 personen en er kunnen maximaal 14 personen deelnemen per sessie.  Je zit hier met z’n allen aan een sfeervol, gedekte tafel en deelt luxe Aziatische gerechten met je tafelgenoot. Hier komen ook gerechten voorbij die in de Aziatische kookworkshops worden gemaakt. Het thema kan verschillen per avond. Dus ook zeker de moeite waard om vaker terug te komen en meer culinaire Aziatische keukens te ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de kalender voor de planning of reserveer direct een plaatsje aan de tafel van het Shared Dining Event ‘Ontdek de Thaise keuken’ Bij de Rode Beuken in Toldijk.