Bananenkoekjes met cruesli


Heb je overrijpe bananen in huis? Gooi ze dan niet weg maar maak er bananenkoekjes met cruesli van. Supersnel en supersimpel. In de video met onze minifoodie in de hoofdrol, laten we zien dat je dit ook gemakkelijk met kinderen kunt maken. Hier was ze 3 jaar oud, dus ook goed te maken met jonge kinderen.

Ingrediƫnten:
– Overrijpe bananen
– Cruesli
Optioneel:
– Agave siroop
– Gedroogd fruit
– Noten
– Havermout
– Rozijnen
– Chocola enz.

Bereidingswijze:
1. Schil de bananen en prak ze plat in een platte schaal.
2. Voeg er cruesli aan toe en roer door. Voeg evt. nog andere ingrediƫnten toe zoals onder optioneel beschreven staat.
3. Voeg agavesiroop naar smaak toe. Ongeveer 2 el.
4. Maak koekjes in gewenste grootte en leg het mengsel op een met bakpapier belegde bakplaat. Bak de koekjes in minimaal 15 minuten af op 180 graden. Laat afkoelen en geniet.

Ga jij ze ook maken? Laat het ons weten door Bianca’s Homecooking te taggen. Veel bakplezier!