Cadeau pakket voor kerst of andere gelegenheid


Ben je op zoek naar een cadeau pakket om je medewerkers mee te verrassen? Altijd leuk om te geven en te krijgen als je iets te vieren hebt. Bijvoorbeeld, kerst, een jubileum, prestatie bedankje of als opkikker. Lees hieronder de ervaring van Flen Health.

Jaap Evenblij, Sales Director Nederland :

“Als Flen Health hebben we op 18 december jl. samen het jaar virtueel afgesloten met een korte meeting; en daarna een heerlijke Aziatische borrelbox van Bianca’s Home Cooking!”

“Bianca heeft deze perfect samengesteld en goed geluisterd naar mijn wensen. Het was een heerlijke box, die we online samen hebben genuttigd. Zo zie je maar, als je in deze tijd creatief bent kunnen we echt wel gezellige dingen doen: eten dus ?.

Nogmaals dank Bianca voor de goede en heerlijke samenstelling, de hele snelle service, de nette en hygiënische verpakking.

Een aanrader voor iedereen die houdt van de Aziatische keuken! Bianca is een topper.”

De cadeaubox wordt door mij, naar jouw persoonlijke wensen samengesteld. Het kan dus een Aziatische borrelbox worden zoals Flen Health heeft ontvangen, maar het kan bijvoorbeeld ook een Aziatisch lunchbox worden, een DIY kookpakket, een volledig zoet pakket, een hartig pakket enz.

Wil je ook een cadeau pakket voor je medewerkers bestellen? Neem contact op om jouw wensen te bespreken.