Geplaatst op

Een Vietnamees diner

Ontdek de culinaire cultuur van Vietnam. De Vietnamese keuken is 1 van de gezondste keukens ter wereld. De smaken zijn licht, vers en gelaagd zonder uitgesproken te zijn. Vaak worden in een gerecht veel tegenstellingen gebruikt. Vers versus gefermenteerd, warm versus koud, zacht versus knapperig. Voorbeelden van gerechten van deze workshop zijn de zomerloempia’s, Pho soep, Goi Tom Buoi / Garnalen met pomelo salade, Sua Chua Nep Cam / Yogurt met zwarte kleefrijst en gebakken cocos bananen.

Geef je mening

 

Geef je mening

Ervaringen van anderen

5,0 rating
01/08/2020

voor bij de bbq hadden we Vietnamese salade en zomerloempia’s besteld. Wat een succes! Er is heerlijk van gegeten!

Sylvia
4,0 rating
15/06/2020

Lekkere Pangsit , Loempiaatjes en pannekoekjes met eend gemaakt! Bianca had alles onder controle, ik vond dat ze het heel leuk deed.
Leuk om met een groep vrienden te doen of iemand cadeau te geven!!

Soraya Ockhuysen
5,0 rating
25/05/2020

Het was een superleuke workshop en ik heb weer mooie (voor mij) nieuwe kookskills bijgeleerd. De voorbereiding was erg goed, een mail met boodschappenlijst en verdere informatie en tijdens de workshop geeft Bianca duidelijke instructies, tops&trucks!
Het resultaat was heel erg smakelijk! Gezellig om met vrienden of familie op afstand iets samen te doen!

Dewi uit Alkmaar
5,0 rating
13/05/2020

Van te voren krijg je de boodschappenlijst door, de keukenbenodigdheden en een goede begeleidende mail waardoor je goed voorbereid aan de workshop kunt beginnen. Bianca doet alle handelingen voor en werkt tegelijk met je mee, je kunt dan goed vergelijken of wat je doet hetzelfde is. En het resultaat is zeer geslaagd: heerlijke dumplings gemaakt in een gezellige sfeer, veel gelachen, extra informatie gehoord over de geschiedenis van de dumpling en tips gekregen voor andere vullingen of bewaarwijze. Echt een aanrader om deze workshop te volgen!

Ilse Koeman
5,0 rating
10/05/2020

Verzorgde en uitgebreide maar vooral inspirerende workshop. Veel geleerd en echt plezier in het koken van gekregen.

Hannah Kori

Overzicht van reviews

Uitstekend92%
Heel goed8%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%