Geplaatst op

Een Vietnamees diner

Ontdek de culinaire cultuur van Vietnam. De Vietnamese keuken is 1 van de gezondste keukens ter wereld. De smaken zijn licht, vers en gelaagd zonder uitgesproken te zijn. Vaak worden in een gerecht veel tegenstellingen gebruikt. Vers versus gefermenteerd, warm versus koud, zacht versus knapperig. Voorbeelden van gerechten van deze workshop zijn de zomerloempia’s, Pho soep, Goi Tom Buoi / Garnalen met pomelo salade, Sua Chua Nep Cam / Yogurt met zwarte kleefrijst en gebakken cocos bananen.

Geef je mening

 

Geef je mening

Ervaringen van anderen

Rated 5 out of 5
15/02/2021

Wij vonden het erg gezellig en een leuke activiteit om te doen. Wij deden de workshop met z’n tweeën, waardoor wij de taken konden verdelen. En als afsluiting samen proeven van de drie soorten saté. Ze waren heerlijk. Ook de sauzen waren erg lekker. De volgende dag de rest van de sateetjes gebakken. De extra marinadetijd kwam de sateetjes zeker ten goede. Goede uitleg, goed tempo, tijd om vragen te stellen en leuke mede-deelnemers uit Nederland en zelfs uit het buitenland. Erg leuk om op deze manier weer meer contact te hebben met andere mensen, wat in deze tijd toch wat beperkter is. Echt een aanrader en we zijn benieuwd naar de andere workshops die jij geeft. Dank je wel voor een leuke avond.

Rene en Leandra van de Haar
Rated 5 out of 5
11/02/2021

Zeer hoogwaardige workshops. Werken met goede producten. Bianca staat garant voor een leuke gezellige en leerzame workshops met als eindresultaat een geweldig gerecht(en).
Ik kan dit iedereen aanbevelen. Laagdrempelig, goed door elk kook niveau te volgen, een eindresultaat waar men steeds van zegt: restaurant waardig. Dit vind je nergens.

Miranda B
Rated 5 out of 5
05/02/2021

Beide workshops geweldig genoten! Leuk om te koken met met een select groepje, gezellig, goede sfeer, goed tempo én als beloning is het resultaat ook nog eens héél érg lekker. Ik ga zeker vaker dumplings en Wonton soep maken.
Kan niet wachten op de volgende workshop die ik ga volgen, 3 soorten saté en daarna zeker nog veel andere!
Heel hartelijk bedankt Bianca! Voor je kennis en enthousiasme!

Natalia
Rated 5 out of 5
31/01/2021

Mijn vrouw heeft al een aantal keer meegedaan en heeft mij gevraagd ook mee te doen. Erg leuke workshop gehad waar alles goed en duidelijk wordt uitgelegd en het ook niet uitmaakt als je iets achterloopt. Groepsgevoel en samenzijn op afstand zou je haast kunnen zeggen. Leuke en leerzame ervaring om zo eens een avondje samen door te brengen met als resultaat lekker eten!

Thomas
Rated 5 out of 5
21/01/2021

Heb een erg leuke avond gehad, de workshop werd op een leuke manier gegeven, met ook even tijd om elkaar te leren kennen.
De gemaakte gerechten waren erg lekker en ook zeker recepten die je nog eens kan/gaat maken.
Ook de instructies en boodschappenlijst vooraf is erg handig en compleet. Bij vragen vooraf kon je Bianca ook makkelijk benaderen en kreeg je snel en duidelijk antwoord.
Kortom het was voor mij zeker in deze Corona tijd een erg leuk ‘ uitje’ thuis en heb me dan ook al opgegeven voor de volgende workshop.

Rianne van Dijk

Overzicht van reviews

Uitstekend95%
Heel goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%