Geplaatst op Geef een reactie

Kerstcadeau inspiratie.

“Ben je nog op zoek naar kerstcadeau inspiratie? Hierbij wat culinaire tips.”

Kerst 2022
Kerst 2022Kerst 2022
Hier vind je meer informatie over het spel.

Moluculair kookpakket. Dit pakket, de Chefkit, € 84,95 bevat alles wat je nodig hebt om de meest waanzinnige creaties mee te maken op moleculair kookgebied. Maak eetbare parels, schuim, vang vloeistof in een bol, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het kookboek Vega Blauw, € 29,99,- Heerlijke vegetarische en vegan Indonesische recepten in een modern jasje. Ontwikkeld door maar liefst 11 koks van Restaurant Blauw. Als je het boek aanschaft, probeer dan iig de Sayur Lodeh Kroketten. Verrukkelijk!
Of kookboek Parsi van Farokh Talati, zie vorig blog voor meer informatie.
Verkrijgbaar via Bol.com voor € 35,-

Tegenwoordig zijn er airfryer bakpapier en siliconen airfryer bakjes beschikbaar. Superhandig! Je voorkomt dat er vetten op de bodem druipen en aankoeken en dit maakt het schoonmaken een stuk makkelijker. Een must have, als je een airfryer in huis hebt.

Hou je van Aziatisch eten? Maak het jezelf gemakkelijk en koop een rijstkoker. Het afsluitbare systeem van de rijst koker zorgt voor gelijkmatige vochtopname en constante temperatuur, zodat je altijd perfect gekookte rijst kunt maken. Daarnaast is een rijstdoek ook erg handig. Deze kun je bijvoorbeeld bij de winkels van Amazing Oriental kopen. Deze leg je in de rijstkoker voordat je de rijst erin doet. Zo kun je zodra de rijst gekookt heeft, in 1 x de rijst eruit halen. Ook erg handig voor in een stoommand.

Nog pannen nodig? Je krijgt momenteel bij aankoop van 1 pan, 1 extra pan gratis.

Geen zin om op kerst uitgebreid te koken, maar wel lekker thuis samen genieten van een luxe diner? Kijk dan eens bij de menu’s van SOUS.

En je kunt natuurlijk ook een Aziatische kookworkshop of kookcursus cadeau geven. Kijk hier welke er reeds op de planning staan of boek een Privé Kookworkshop.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *