Geplaatst op

Nikkei proeverij avonden en het Nikkei Kookboek

Koken

De Nikkei proeverij avonden stonden in het teken om de fusion tussen de Japanse keuken en de Peruaanse keuken bekender te maken en een voorproefje te geven op ons Nikkei Kookboek.

“Verrassende smaken en mooie gerechten! Ga dit boek zeker kopen!”, Wilfried Holtus gast op een van de Nikkei proeverij avonden.

De Nikkei Proeverij Avonden van eind augustus waren een succes. Mariëla van de Haar en ik hebben een ambitieus menu gemaakt met 17 verschillende gerechten. Het was ontzettend leuk dat een aantal gasten vrijwel de hele menukaart hadden besteld. De reacties op de Peruaanse en Japanse smaakcombinaties waren zeer positief.

Toch merken we dat de Nikkei keuken nog vrij onbekend is. In gesprek met een uitgever hebben we besloten om het schrijven van het Nikkei kookboek en het uitgeven ervan nog even uit te stellen, tot er meer bekendheid in Nederland is ontstaan voor deze keuken.

Mariëla en ik gaan voor jullie in de tussentijd wel een aantal reeds ontwikkelde recepten omzetten naar een Nikkei kookworkshop. Dit kan in live of online vorm geboekt worden. Zo zorgen we tussentijds voor meer bekendheid. 

Ook gaan Mariëla en ik ideeën uitwerken om in de tussentijd individueel een ander kookboek te schrijven. 

Indien je interesse hebt om onze Nikkei Kookworkshop te volgen, kun je dat alvast kenbaar maken via info@biancashomecooking.nl en wellicht kun je dan al in de eerste groep deelnemen.