Geplaatst op

Indonesisch vegetarisch leren koken

Omdat vaker vlees en vis afwisselen met een vegetarische maaltijd een enorme positieve impact heeft op het klimaat en milieu doen, wil ik dit gevarieerde eetpatroon ook via Bianca’s Homecooking stimuleren. Dit betekent echt niet dat ik nu uitlsuitend vegetarisch of veganistisch ga koken en eten, daar vind ik als bourgondiër simpelweg te lekker voor. 😉

Aziatisch eten leent zich perfect voor een vegetarische maaltijd. Om jullie hierin mee te nemen geef ik op vrijdag 26 maart online een Indonesische vegetarische workshop. We gaan o.a. de beroemde rendang maken, de meest bekende versie is van kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk, maar dit keer maken we dit van groente met nog een paar bijgerechten.

Datum: Vrijdag 26 maart
Starttijd: 19:30
Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: 20,- p.p.

Doe je mee? Geef je op via info@biancashomecooking.nl met vermelding van je mobiele nummer.