Referenties

10-11-2022 Aziatische kookcursussen deel 1 en 2

Rated 5 out of 5
23/11/2022

Smaken, smaken en smaken. Tjee, wat proeven we toch allemaal? Heerlijk! Bijzonder en dingen die je normaal (thuis) niet (zo snel) doet. Dat in combinatie met het extreme goede gastheerschap van Bianca en Bart. Het is elke keer weer genieten en zeker ook leerzaam. Hulde!

Namens de mannengroep Frank

05-11-2022 Kookworkshop Asian Streetfood

Rated 5 out of 5
23/11/2022

Ontzettend leuke kookworkshop waarin we lekker Aziatisch hebben leren koken. Gezellig, goede begeleiding en ontzettend lekker! Leuk om met vriendengroep te doen. Dank voor de gastvrijheid Bianca en Bart!

De Stroombroek vriendengroep

02-11-2022 Kookworkshop Fusion

Rated 5 out of 5
23/11/2022

Enorm leuk gehad met een fijne club. Uitdagende Fusion recepten en fijne vorm van begeleiding. Kortom leerzaam en gezellig!

Bart en Eva

Sushi maken

Rated 5 out of 5
19/08/2022

Het was een gezellige, ontspannen avond waar je van alles leert over sushi maken, oorsprong, de ingrediƫnten en hoe te eten. Met aan het eind je eigen gemaakte hapjes nutigen. Hoe lekker ! Een echte aanrader, we kregen een kookboekje mee om thuis verder te oefenen

Marjolein Visser Boom

Koreaanse BBQ

Rated 5 out of 5
24/05/2022

Het was geweldig! Bianca kwam met alle (!!) ingredienten naar onze thuislocatie in Eindhoven. Waar we met ons gezin van 7 personen een kookworkshop Koreaanse BBQ kregen. 3 uur lang recepten lezen, snijden, hakken, marineren en koken. En naast kip, varken en rund ook bijgerechten en Kimchi gemaakt. Daarna met ons gezin van een heerlijke BBQ van het groene ei genoten. Bianca bedankt voor de heerlijke middag!

Chris

Kookworkshop Japans op maat

Rated 5 out of 5
12/05/2022

Omdat wij met onze kookclub niet wisten waar te beginnen met de Japanse keuken, heeft Bianca voor ons een workshop op maat gemaakt. Ongelooflijk dat we die heerlijke gerechten zelf hadden bereid! Met alle opgedane kennis, tips en geleerde vaardigheden lukt het mij nu zelfstandig enkele Japanse gerechten te koken. En eindelijk weet ik een beetje de weg in de Aziatische supermarkt. Dat smaakt naar meer!

Monique de Jong

Pasteitjes

Rated 5 out of 5
15/02/2022

Wederom een goede workshop met heldere uitleg en een persoonlijk woord en aandacht voor iedereen. Het is echt een “avondje uit”, deze workshop met mijn dochter gedaan en wij kijken uit naar de volgende workshop die wij zeker gaan volgen bij Bianca! Bianca bedankt voor de goede workshop!

Anja

Dim Sum

Rated 5 out of 5
11/02/2022

Van de week mijn eerste kookworkshop bij Bianca gevolgd ( Dim Sum), en dat smaakt naar meer. Ontzettend gastvrij, veel kennis en een hele fijne sfeer. Je kunt alles vragen en ze neemt echt de tijd voor je. Wat ook heel prettig is, is dat je de keuze hebt uit meerdaagse cursussen of losse workshops, zodat je kunt deelnemen aan dat wat je het meest ligt ( en heel betaalbaar). Na de workshop heerlijk al het lekkers gezamelijk gegeten. Ik raad het iedereen aan!

Caressa van Dijk

Rissoles, Lemper en Hapjes van Loempiavellen

Rated 5 out of 5
14/01/2022

Heb al 3 online workshops gevolgd bij Bianca. Ze legt alles zo goed uit en zelfs voor beginners zijn haar workshops makkelijk te volgen. Hopelijk gaat ze hier mee door na de lock down zodat ik nog meer geweldige online workshops kan volgen. Ga zo door Bianca!!!

Melanie Pelders

Workshop dumplings maken

Rated 5 out of 5
01/05/2021

Aanrader! Je leert op een leuke, inspirerende en eenvoudige wijze dumplings te maken. Super lekker.

Lizet den Ruijter

Overzicht van reviews

Uitstekend97%
Heel goed3%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%