Referenties

Basiscursus Indonesisch Koken

Rated 5 out of 5
26/01/2023

We hebben een gezellige en leerzame avond gehad. Bianca geeft goede uitleg en is erg behulpzaam. Leuk gezelschap en een ontzettende smakelijke avond!

Groetjes,

Marjolein en Kim

beheerder

Privé kookworkshop Chinees koken

Rated 5 out of 5
26/01/2023

Bedankt voor de leerzame avond vol verrassingen. Wij hebben als gezin genoten. De teamgeest is zeker verbeterd omdat per paar de opdrachten verdeeld werden om onze Chinese maaltijd te bereiden. In een vlot tempo hebben onze inspanningen geleid tot een mooi resultaat.

En we hebben genoten van een mooie en gezellige avond.

Sympathieke groet,

Familie Hartjes

beheerder

Bedrijfskookworkshop Indonesische rijsttafel

Rated 5 out of 5
26/01/2023

Bedankt voor de gezellige avond met voortreffelijk eten. Dank voor alle moeite en voorbereiding die ervoor gezorgd hebben dat wij “mannen” een fantastische avond hebben gehad. Denk dat wij inspiratie hebben opgedaan voor de toekomst.

Groet,

Rijdocenten Politie Zutphen.

beheerder

10-11-2022 Aziatische kookcursussen deel 1 en 2

Rated 5 out of 5
23/11/2022

Smaken, smaken en smaken. Tjee, wat proeven we toch allemaal? Heerlijk! Bijzonder en dingen die je normaal (thuis) niet (zo snel) doet. Dat in combinatie met het extreme goede gastheerschap van Bianca en Bart. Het is elke keer weer genieten en zeker ook leerzaam. Hulde!

Namens de mannengroep Frank

05-11-2022 Kookworkshop Asian Streetfood

Rated 5 out of 5
23/11/2022

Ontzettend leuke kookworkshop waarin we lekker Aziatisch hebben leren koken. Gezellig, goede begeleiding en ontzettend lekker! Leuk om met vriendengroep te doen. Dank voor de gastvrijheid Bianca en Bart!

De Stroombroek vriendengroep

02-11-2022 Kookworkshop Fusion

Rated 5 out of 5
23/11/2022

Enorm leuk gehad met een fijne club. Uitdagende Fusion recepten en fijne vorm van begeleiding. Kortom leerzaam en gezellig!

Bart en Eva

Sushi maken

Rated 5 out of 5
19/08/2022

Het was een gezellige, ontspannen avond waar je van alles leert over sushi maken, oorsprong, de ingrediënten en hoe te eten. Met aan het eind je eigen gemaakte hapjes nutigen. Hoe lekker ! Een echte aanrader, we kregen een kookboekje mee om thuis verder te oefenen

Marjolein Visser Boom

Koreaanse BBQ

Rated 5 out of 5
24/05/2022

Het was geweldig! Bianca kwam met alle (!!) ingredienten naar onze thuislocatie in Eindhoven. Waar we met ons gezin van 7 personen een kookworkshop Koreaanse BBQ kregen. 3 uur lang recepten lezen, snijden, hakken, marineren en koken. En naast kip, varken en rund ook bijgerechten en Kimchi gemaakt. Daarna met ons gezin van een heerlijke BBQ van het groene ei genoten. Bianca bedankt voor de heerlijke middag!

Chris

Kookworkshop Japans op maat

Rated 5 out of 5
12/05/2022

Omdat wij met onze kookclub niet wisten waar te beginnen met de Japanse keuken, heeft Bianca voor ons een workshop op maat gemaakt. Ongelooflijk dat we die heerlijke gerechten zelf hadden bereid! Met alle opgedane kennis, tips en geleerde vaardigheden lukt het mij nu zelfstandig enkele Japanse gerechten te koken. En eindelijk weet ik een beetje de weg in de Aziatische supermarkt. Dat smaakt naar meer!

Monique de Jong

Pasteitjes

Rated 5 out of 5
15/02/2022

Wederom een goede workshop met heldere uitleg en een persoonlijk woord en aandacht voor iedereen. Het is echt een “avondje uit”, deze workshop met mijn dochter gedaan en wij kijken uit naar de volgende workshop die wij zeker gaan volgen bij Bianca! Bianca bedankt voor de goede workshop!

Anja
Uitstekend97%
Heel goed3%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%