Referenties

Koreaanse BBQ

Rated 5 out of 5
24/05/2022

Het was geweldig! Bianca kwam met alle (!!) ingredienten naar onze thuislocatie in Eindhoven. Waar we met ons gezin van 7 personen een kookworkshop Koreaanse BBQ kregen. 3 uur lang recepten lezen, snijden, hakken, marineren en koken. En naast kip, varken en rund ook bijgerechten en Kimchi gemaakt. Daarna met ons gezin van een heerlijke BBQ van het groene ei genoten. Bianca bedankt voor de heerlijke middag!

Chris

Kookworkshop Japans op maat

Rated 5 out of 5
12/05/2022

Omdat wij met onze kookclub niet wisten waar te beginnen met de Japanse keuken, heeft Bianca voor ons een workshop op maat gemaakt. Ongelooflijk dat we die heerlijke gerechten zelf hadden bereid! Met alle opgedane kennis, tips en geleerde vaardigheden lukt het mij nu zelfstandig enkele Japanse gerechten te koken. En eindelijk weet ik een beetje de weg in de Aziatische supermarkt. Dat smaakt naar meer!

Monique de Jong

Pasteitjes

Rated 5 out of 5
15/02/2022

Wederom een goede workshop met heldere uitleg en een persoonlijk woord en aandacht voor iedereen. Het is echt een “avondje uit”, deze workshop met mijn dochter gedaan en wij kijken uit naar de volgende workshop die wij zeker gaan volgen bij Bianca! Bianca bedankt voor de goede workshop!

Anja

Dim Sum

Rated 5 out of 5
11/02/2022

Van de week mijn eerste kookworkshop bij Bianca gevolgd ( Dim Sum), en dat smaakt naar meer. Ontzettend gastvrij, veel kennis en een hele fijne sfeer. Je kunt alles vragen en ze neemt echt de tijd voor je. Wat ook heel prettig is, is dat je de keuze hebt uit meerdaagse cursussen of losse workshops, zodat je kunt deelnemen aan dat wat je het meest ligt ( en heel betaalbaar). Na de workshop heerlijk al het lekkers gezamelijk gegeten. Ik raad het iedereen aan!

Caressa van Dijk

Rissoles, Lemper en Hapjes van Loempiavellen

Rated 5 out of 5
14/01/2022

Heb al 3 online workshops gevolgd bij Bianca. Ze legt alles zo goed uit en zelfs voor beginners zijn haar workshops makkelijk te volgen. Hopelijk gaat ze hier mee door na de lock down zodat ik nog meer geweldige online workshops kan volgen. Ga zo door Bianca!!!

Melanie Pelders

Workshop dumplings maken

Rated 5 out of 5
01/05/2021

Aanrader! Je leert op een leuke, inspirerende en eenvoudige wijze dumplings te maken. Super lekker.

Lizet den Ruijter

workshop lemper

Rated 5 out of 5
10/03/2021

Wat een ontzettend leuke online live workshop en wat waren de lempers lekker zeg! Bianca is de lieve rust zelve en legt alles duidelijk en relaxt uit. Ze kookt zelf mee, zo kun je goed zien wat je moet doen. Een paar weken voor de workshop krijg je de ingrediëntenlijst toegestuurd, zodat er genoeg tijd is om je boodschappen te doen. Voor de lempers kon je thuis de vulling al gedeeltelijk voorbereiden, zodat je meteen aan de slag kon gaan met de rest tijdens de workshop. Ze zijn ontzettend goed gelukt en ze waren dan ook zó op! Met het toegestuurde recept ga ik gauw weer een nieuwe portie maken, het is zo leuk om te doen. Ik heb me al opgegeven voor een andere workshop en waarschijnlijk blijft het daar niet bij!

Sietske

de online workshop 3 soorten saté

Rated 5 out of 5
15/02/2021

Wij vonden het erg gezellig en een leuke activiteit om te doen. Wij deden de workshop met z’n tweeën, waardoor wij de taken konden verdelen. En als afsluiting samen proeven van de drie soorten saté. Ze waren heerlijk. Ook de sauzen waren erg lekker. De volgende dag de rest van de sateetjes gebakken. De extra marinadetijd kwam de sateetjes zeker ten goede. Goede uitleg, goed tempo, tijd om vragen te stellen en leuke mede-deelnemers uit Nederland en zelfs uit het buitenland. Erg leuk om op deze manier weer meer contact te hebben met andere mensen, wat in deze tijd toch wat beperkter is. Echt een aanrader en we zijn benieuwd naar de andere workshops die jij geeft. Dank je wel voor een leuke avond.

Rene en Leandra van de Haar

Inmiddels bijna alle workshops gevolgd, oa de Basiscursus Japanse keuken (4 lessen)

Rated 5 out of 5
11/02/2021

Zeer hoogwaardige workshops. Werken met goede producten. Bianca staat garant voor een leuke gezellige en leerzame workshops met als eindresultaat een geweldig gerecht(en).
Ik kan dit iedereen aanbevelen. Laagdrempelig, goed door elk kook niveau te volgen, een eindresultaat waar men steeds van zegt: restaurant waardig. Dit vind je nergens.

Miranda B

Online workshop dumplings 1 en dumplings 2

Rated 5 out of 5
05/02/2021

Beide workshops geweldig genoten! Leuk om te koken met met een select groepje, gezellig, goede sfeer, goed tempo én als beloning is het resultaat ook nog eens héél érg lekker. Ik ga zeker vaker dumplings en Wonton soep maken.
Kan niet wachten op de volgende workshop die ik ga volgen, 3 soorten saté en daarna zeker nog veel andere!
Heel hartelijk bedankt Bianca! Voor je kennis en enthousiasme!

Natalia

Overzicht van reviews

Uitstekend96%
Heel goed4%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%