Referenties

Verrasings menu

5,0 score
15/11/2020

We hebben heerlijk gegeten. Heerlijke rijst in een ananas en de bloemkool waar ik al eerder verliefd op ben geworden. Hier wil ik wel vaker mee verast wordenšŸ„°

Mirjam Sluijter

Eten besteld

5,0 score
01/08/2020

voor bij de bbq hadden we Vietnamese salade en zomerloempia’s besteld. Wat een succes! Er is heerlijk van gegeten!

Sylvia

Ik heb meegedaan aan de online kookworkshop Asian streetfood

4,0 score
15/06/2020

Lekkere Pangsit , Loempiaatjes en pannekoekjes met eend gemaakt! Bianca had alles onder controle, ik vond dat ze het heel leuk deed.
Leuk om met een groep vrienden te doen of iemand cadeau te geven!!

Soraya Ockhuysen

Online Bapao workshop

5,0 score
25/05/2020

Het was een superleuke workshop en ik heb weer mooie (voor mij) nieuwe kookskills bijgeleerd. De voorbereiding was erg goed, een mail met boodschappenlijst en verdere informatie en tijdens de workshop geeft Bianca duidelijke instructies, tops&trucks!
Het resultaat was heel erg smakelijk! Gezellig om met vrienden of familie op afstand iets samen te doen!

Dewi uit Alkmaar

Online workshop dumplings maken

5,0 score
13/05/2020

Van te voren krijg je de boodschappenlijst door, de keukenbenodigdheden en een goede begeleidende mail waardoor je goed voorbereid aan de workshop kunt beginnen. Bianca doet alle handelingen voor en werkt tegelijk met je mee, je kunt dan goed vergelijken of wat je doet hetzelfde is. En het resultaat is zeer geslaagd: heerlijke dumplings gemaakt in een gezellige sfeer, veel gelachen, extra informatie gehoord over de geschiedenis van de dumpling en tips gekregen voor andere vullingen of bewaarwijze. Echt een aanrader om deze workshop te volgen!

Ilse Koeman

Dumpling workshop online

5,0 score
10/05/2020

Verzorgde en uitgebreide maar vooral inspirerende workshop. Veel geleerd en echt plezier in het koken van gekregen.

Hannah Kori

Online kookworkshop dumplings 1

5,0 score
30/04/2020

De online kookworkshop van Bianca’s homecooking is echt een aanrader. Het is heel ontspannen en om vanuit huis te kunnen deelnemen aan een kookworkshop. Niet alleen in de tijd van “thuisblijven” vanwege corona, maar ook als je logistiek lastig zit of geen oppas kunt vinden ;). En tegelijkertijd is het gezellig, leerzaam en vooral erg lekker! Zowel de voorbereiding als workshop zelf zijn heel goed verzorgd en Bianca geeft een goede, prettige uitleg voor verschillende niveaus. Ik heb echt een geweldige avond gehad!

Vianne van Driel Krol - Haalboom

Online kookworkshop dumplings maken

5,0 score
25/04/2020

Een hele leuke en bijzondere ervaring om via Zoom de workshop te volgen.
Zeker een aanrader!
Bianca heeft ons goed voorbereid op de online workshop. En tijdens de workshop hele duidelijke en goede instructies gegeven met goede voorbeelden en leuke weetjes.
Zelfs nieuwe technieken leer je, die je nog nooit zelf gezien of gedaan zou kunnen hebben tijdens koken.
Samen met een klein groepje, was het erg leuk om in je eigen keuken (en het gezin om je heen), heerlijk te koken. Van te voren een fijn boodschappenlijstje van Bianca gehad en in de toko en supermarkt de ingrediĆ«nten gehaald. En thuis heb je zelf al je spulletjes bij de hand. En na het kokenā€¦. samen lekker genieten van de lekker hapjes en we konden nog wat nakletsen. Ik kreeg er ook weer veel energie van.

Wanda de la Fuente

Online kookworkshop dumplings maken

5,0 score
24/04/2020

Het was een zeer geslaagde avond.
We kregen duidelijke uitleg en een stukje achtergrond informatie. Het was professioneel, maar ook informeel en gezellig. En de dumplings zijn heerlijk!! Dit gaan we vaker doen.

Mirjam Sluijter

Workshop Asian Streetfood

5,0 score
10/03/2020

De kook workshop van Bianca is een leuke groepsactiviteit waarin iedereen aan het koken slaat, zelfs de grootste mopperkont stond uiteindelijk te koken. Bianca legt alles goed uit en weet wat ze doet. De recepten krijg je aan het einde mee zodat je ze thuis op eigen gemak ook nog eens kan maken.

Pim

Overzicht van reviews

Uitstekend93%
Heel goed7%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%