Referenties

Rissoles, Lemper en Hapjes van Loempiavellen

Rated 5 out of 5
14/01/2022

Heb al 3 online workshops gevolgd bij Bianca. Ze legt alles zo goed uit en zelfs voor beginners zijn haar workshops makkelijk te volgen. Hopelijk gaat ze hier mee door na de lock down zodat ik nog meer geweldige online workshops kan volgen. Ga zo door Bianca!!!

Melanie Pelders

Workshop dumplings maken

Rated 5 out of 5
01/05/2021

Aanrader! Je leert op een leuke, inspirerende en eenvoudige wijze dumplings te maken. Super lekker.

Lizet den Ruijter

workshop lemper

Rated 5 out of 5
10/03/2021

Wat een ontzettend leuke online live workshop en wat waren de lempers lekker zeg! Bianca is de lieve rust zelve en legt alles duidelijk en relaxt uit. Ze kookt zelf mee, zo kun je goed zien wat je moet doen. Een paar weken voor de workshop krijg je de ingrediëntenlijst toegestuurd, zodat er genoeg tijd is om je boodschappen te doen. Voor de lempers kon je thuis de vulling al gedeeltelijk voorbereiden, zodat je meteen aan de slag kon gaan met de rest tijdens de workshop. Ze zijn ontzettend goed gelukt en ze waren dan ook zó op! Met het toegestuurde recept ga ik gauw weer een nieuwe portie maken, het is zo leuk om te doen. Ik heb me al opgegeven voor een andere workshop en waarschijnlijk blijft het daar niet bij!

Sietske

de online workshop 3 soorten saté

Rated 5 out of 5
15/02/2021

Wij vonden het erg gezellig en een leuke activiteit om te doen. Wij deden de workshop met z’n tweeën, waardoor wij de taken konden verdelen. En als afsluiting samen proeven van de drie soorten saté. Ze waren heerlijk. Ook de sauzen waren erg lekker. De volgende dag de rest van de sateetjes gebakken. De extra marinadetijd kwam de sateetjes zeker ten goede. Goede uitleg, goed tempo, tijd om vragen te stellen en leuke mede-deelnemers uit Nederland en zelfs uit het buitenland. Erg leuk om op deze manier weer meer contact te hebben met andere mensen, wat in deze tijd toch wat beperkter is. Echt een aanrader en we zijn benieuwd naar de andere workshops die jij geeft. Dank je wel voor een leuke avond.

Rene en Leandra van de Haar

Inmiddels bijna alle workshops gevolgd, oa de Basiscursus Japanse keuken (4 lessen)

Rated 5 out of 5
11/02/2021

Zeer hoogwaardige workshops. Werken met goede producten. Bianca staat garant voor een leuke gezellige en leerzame workshops met als eindresultaat een geweldig gerecht(en).
Ik kan dit iedereen aanbevelen. Laagdrempelig, goed door elk kook niveau te volgen, een eindresultaat waar men steeds van zegt: restaurant waardig. Dit vind je nergens.

Miranda B

Online workshop dumplings 1 en dumplings 2

Rated 5 out of 5
05/02/2021

Beide workshops geweldig genoten! Leuk om te koken met met een select groepje, gezellig, goede sfeer, goed tempo én als beloning is het resultaat ook nog eens héél érg lekker. Ik ga zeker vaker dumplings en Wonton soep maken.
Kan niet wachten op de volgende workshop die ik ga volgen, 3 soorten saté en daarna zeker nog veel andere!
Heel hartelijk bedankt Bianca! Voor je kennis en enthousiasme!

Natalia

Online kookworkshop Pangsit en Soto Ayam

Rated 5 out of 5
31/01/2021

Mijn vrouw heeft al een aantal keer meegedaan en heeft mij gevraagd ook mee te doen. Erg leuke workshop gehad waar alles goed en duidelijk wordt uitgelegd en het ook niet uitmaakt als je iets achterloopt. Groepsgevoel en samenzijn op afstand zou je haast kunnen zeggen. Leuke en leerzame ervaring om zo eens een avondje samen door te brengen met als resultaat lekker eten!

Thomas

Online workshop 3 soorten sate

Rated 5 out of 5
21/01/2021

Heb een erg leuke avond gehad, de workshop werd op een leuke manier gegeven, met ook even tijd om elkaar te leren kennen.
De gemaakte gerechten waren erg lekker en ook zeker recepten die je nog eens kan/gaat maken.
Ook de instructies en boodschappenlijst vooraf is erg handig en compleet. Bij vragen vooraf kon je Bianca ook makkelijk benaderen en kreeg je snel en duidelijk antwoord.
Kortom het was voor mij zeker in deze Corona tijd een erg leuk ‘ uitje’ thuis en heb me dan ook al opgegeven voor de volgende workshop.

Rianne van Dijk

Online workshop dumplings

Rated 5 out of 5
17/12/2020

Leuke online workshop gehad. Goede uitleg over hoe je dumplings moet maken. Ingrediënten kun je zelf bij de toko kopen, maar Bianca heeft voor mij de ingrediënten gekocht en ik heb het bij haar opgehaald. Nu ik de workshop heb gehad ga ik de dumplings zeker zelf nog een keer maken.

Marjolein

Verrasings menu

Rated 5 out of 5
15/11/2020

We hebben heerlijk gegeten. Heerlijke rijst in een ananas en de bloemkool waar ik al eerder verliefd op ben geworden. Hier wil ik wel vaker mee verast worden?

Mirjam Sluijter

Overzicht van reviews

Uitstekend96%
Heel goed4%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%