Referenties

Online workshop 3 soorten sate

Rated 5 out of 5
21/01/2021

Heb een erg leuke avond gehad, de workshop werd op een leuke manier gegeven, met ook even tijd om elkaar te leren kennen.
De gemaakte gerechten waren erg lekker en ook zeker recepten die je nog eens kan/gaat maken.
Ook de instructies en boodschappenlijst vooraf is erg handig en compleet. Bij vragen vooraf kon je Bianca ook makkelijk benaderen en kreeg je snel en duidelijk antwoord.
Kortom het was voor mij zeker in deze Corona tijd een erg leuk ‘ uitje’ thuis en heb me dan ook al opgegeven voor de volgende workshop.

Rianne van Dijk

Online workshop dumplings

Rated 5 out of 5
17/12/2020

Leuke online workshop gehad. Goede uitleg over hoe je dumplings moet maken. Ingrediënten kun je zelf bij de toko kopen, maar Bianca heeft voor mij de ingrediënten gekocht en ik heb het bij haar opgehaald. Nu ik de workshop heb gehad ga ik de dumplings zeker zelf nog een keer maken.

Marjolein

Verrasings menu

Rated 5 out of 5
15/11/2020

We hebben heerlijk gegeten. Heerlijke rijst in een ananas en de bloemkool waar ik al eerder verliefd op ben geworden. Hier wil ik wel vaker mee verast worden?

Mirjam Sluijter

Eten besteld

Rated 5 out of 5
01/08/2020

voor bij de bbq hadden we Vietnamese salade en zomerloempia’s besteld. Wat een succes! Er is heerlijk van gegeten!

Sylvia

Ik heb meegedaan aan de online kookworkshop Asian streetfood

Rated 4 out of 5
15/06/2020

Lekkere Pangsit , Loempiaatjes en pannekoekjes met eend gemaakt! Bianca had alles onder controle, ik vond dat ze het heel leuk deed.
Leuk om met een groep vrienden te doen of iemand cadeau te geven!!

Soraya Ockhuysen

Online Bapao workshop

Rated 5 out of 5
25/05/2020

Het was een superleuke workshop en ik heb weer mooie (voor mij) nieuwe kookskills bijgeleerd. De voorbereiding was erg goed, een mail met boodschappenlijst en verdere informatie en tijdens de workshop geeft Bianca duidelijke instructies, tops&trucks!
Het resultaat was heel erg smakelijk! Gezellig om met vrienden of familie op afstand iets samen te doen!

Dewi uit Alkmaar

Online workshop dumplings maken

Rated 5 out of 5
13/05/2020

Van te voren krijg je de boodschappenlijst door, de keukenbenodigdheden en een goede begeleidende mail waardoor je goed voorbereid aan de workshop kunt beginnen. Bianca doet alle handelingen voor en werkt tegelijk met je mee, je kunt dan goed vergelijken of wat je doet hetzelfde is. En het resultaat is zeer geslaagd: heerlijke dumplings gemaakt in een gezellige sfeer, veel gelachen, extra informatie gehoord over de geschiedenis van de dumpling en tips gekregen voor andere vullingen of bewaarwijze. Echt een aanrader om deze workshop te volgen!

Ilse Koeman

Dumpling workshop online

Rated 5 out of 5
10/05/2020

Verzorgde en uitgebreide maar vooral inspirerende workshop. Veel geleerd en echt plezier in het koken van gekregen.

Hannah Kori

Online kookworkshop dumplings 1

Rated 5 out of 5
30/04/2020

De online kookworkshop van Bianca’s homecooking is echt een aanrader. Het is heel ontspannen en om vanuit huis te kunnen deelnemen aan een kookworkshop. Niet alleen in de tijd van “thuisblijven” vanwege corona, maar ook als je logistiek lastig zit of geen oppas kunt vinden ;). En tegelijkertijd is het gezellig, leerzaam en vooral erg lekker! Zowel de voorbereiding als workshop zelf zijn heel goed verzorgd en Bianca geeft een goede, prettige uitleg voor verschillende niveaus. Ik heb echt een geweldige avond gehad!

Vianne van Driel Krol - Haalboom

Online kookworkshop dumplings maken

Rated 5 out of 5
25/04/2020

Een hele leuke en bijzondere ervaring om via Zoom de workshop te volgen.
Zeker een aanrader!
Bianca heeft ons goed voorbereid op de online workshop. En tijdens de workshop hele duidelijke en goede instructies gegeven met goede voorbeelden en leuke weetjes.
Zelfs nieuwe technieken leer je, die je nog nooit zelf gezien of gedaan zou kunnen hebben tijdens koken.
Samen met een klein groepje, was het erg leuk om in je eigen keuken (en het gezin om je heen), heerlijk te koken. Van te voren een fijn boodschappenlijstje van Bianca gehad en in de toko en supermarkt de ingrediënten gehaald. En thuis heb je zelf al je spulletjes bij de hand. En na het koken…. samen lekker genieten van de lekker hapjes en we konden nog wat nakletsen. Ik kreeg er ook weer veel energie van.

Wanda de la Fuente

Overzicht van reviews

Uitstekend96%
Heel goed4%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%