Referenties

Online kookworkshop dumplings maken

Rated 5 out of 5
24/04/2020

Het was een zeer geslaagde avond.
We kregen duidelijke uitleg en een stukje achtergrond informatie. Het was professioneel, maar ook informeel en gezellig. En de dumplings zijn heerlijk!! Dit gaan we vaker doen.

Mirjam Sluijter

Workshop Asian Streetfood

Rated 5 out of 5
10/03/2020

De kook workshop van Bianca is een leuke groepsactiviteit waarin iedereen aan het koken slaat, zelfs de grootste mopperkont stond uiteindelijk te koken. Bianca legt alles goed uit en weet wat ze doet. De recepten krijg je aan het einde mee zodat je ze thuis op eigen gemak ook nog eens kan maken.

Pim

Kookworkshop met een groep

Rated 5 out of 5
01/03/2020

Iedereen krijgt aandacht en de juiste aanwijzingen, op papier en van Bianca zelf, de sfeer is lekker:). Alle ingrediënten zijn voldoende aanwezig, en uiteindelijk maak je , samen, een heerlijke maaltijd.
Recepten krijg je mee naar huis, in een mapje,
Dus, samen koken, samen eten,
Fijne ervaring!

Henny Schutte

workshop Asian Streetfood

Rated 5 out of 5
01/03/2020

Heerlijk gesmuld na een gezellige workshop bij ons thuis. Iedereen kon meedoen en deed dat ook vol overgave. Dat kwam door de goede voorbereiding, organisatie en begeleiding van Bianca. Gezellig om samen zo te koken. Ook het resultaat was prima.Er was genoeg voor iedereen. Er is van tevoren overleg over de gerechten en wat de voorkeuren zijn. Maar het leuke is dat er onbekende en nieuwe gerechtjes.waren. Kortom echte aanrader!

Caroline

Workshop Asian Streetfood

Rated 5 out of 5
01/03/2020

We hebben deze op eigen locatie gedaan en dat was allemaal goed georganiseerd. Bianca had alles goed voorbereid en in groepjes konden we zo aan de slag met al het heerlijke eten:) Er was voor ieder een leuke taak en makkelijke en moeilijkere gerechten konden worden gemaakt, net waar je zin in had! Dus schort om en koken maar! Naast veel nieuwe inspiratie hebben we bovenal heerlijk gegeten nadat we het met z’n allen met veel plezier hadden gemaakt. De workshop is zeker een aanrader als je meer wilt leren over de Aziatische keuken en verschillende ingrediënten en technieken die daarbinnen worden gebruikt.

Marijke

Asian street food kookworkshop

Rated 5 out of 5
01/03/2020

Wij hebben een kookworkshop gevolgd bij Bianca’s homecooking. De workshop was goed voorbereid, doordat Bianca alle ingredienten zelf meegenomen had en de recepten stap voor stap had uitgeprint. Daarnaast had ze voor iedereen een schort beschikbaar. De recepten waren met Bianca’s tips en hulp goed uit te voeren. En niet geheel onbelangrijk; het was hartstikke lekker. Na afloop kreeg iedereen een mapje mee waar alle recepten in stonden, zodat je dit thuis kan herhalen. Een zeer geslaagde middag!

Lisette

Overzicht van reviews

Uitstekend96%
Heel goed4%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%