Bianca

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik ben Bianca en heb een ongekende passie voor alles wat met eten te maken heeft. Dit is met de paplepel ingegoten. Mijn vader was kok en mijn moeder een Indonesische kookfanaat. Ik hou van wildplukken, nieuwe wereldkeukens ontdekken en ingrediënten uitproberen, koken, uit eten gaan, kookboeken sparen, foodvlogs maken enz. Koken is altijd een passie van mij geweest en na een carrière in Arbeidsmarktbemiddeling en Hrm is nu het moment gekomen om de kans te grijpen om van mijn passie mijn werk te maken en dit met jullie te delen.

Ik heb een basiscursus koken, verschillende Aziatische kookworkshops en masterclasses zowel in Nederland als in Zuid-Oost Azië gevolgd. Met Bianca’s Homecooking geef ik Aziatische kookworkshops en cursussen en bied ik Aziatische Shared Dining en verrassingsdiners aan. Daarnaast ontwikkel ik recepten en kun je op mijn website verschillende recepten vinden.

Samen met mijn gezin maken we ook video’s / foodvlogs waarin verschillende recepten stapsgewijs worden uitgelegd. Mijn video’s staan gepubliceerd op YouTube. In onderstaande introductievideo kun je een glimp zien van wat je daar kunt verwachten. 

Zie ik je snel op 1 van mijn kookworkshops?