Wij werken samen

Bianca’s Homecooking werkt met verschillende partijen samen. Bijvoorbeeld in de vorm van een campagne, gemeenschappelijke (win)actie, product promotie of receptontwikkeling. Alles kan als platte tekst met foto en of video beeldmateriaal. Wil je ook samenwerken? Superleuk! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik op een plaatje om naar de website te gaan van de samenwerkende partij.

Green Oil Recycling

In samenwerking met Green Oil Recycling wordt al het gebruikte olie van Bianca's Homecooking hergebruikt en verwerkt tot Bio brandstof.

Nutrifoodz

Bianca's Homecooking is ambassadeur voor Nutrifoodz producten. Als je de code Bianca20 bij het afrekenen in hun webwinkel gebruikt, krijg je 20% korting op hun producten.

Epidemic

In samenwerking met Epidemic.co en Greenjump.nl heb ik een campagne voor de Bokashi Organko 2 gedaan. Met de Bokashi Organka kun je van keukenafval compost maken en je afval met 25% reduceren.

Beyond Meat

In samenwerking met Beyond Meat en the green foodlab, hebben wij de beyond meat burgers en het gehakt uitgeprobeerd. Het resultaat was echt verrassend lekker.  

Zespri

In samenwerking met Zespri  en the green foodlab, hebben wij een recept ontwikkeld met gebruik van de kiwi's. Zo zijn er heerlijke unicorn smooties ontstaan. 

Pers: Radio interview ASN

Luister hier de radio interviews van verslaggever Ernesto Muller van het Algemeen Surinaams Nieuwsgezelschap terug.

Woensdag 13 januari
Vrijdag 22 januari

Pers: Radio verslag deelname reporter Fun-X

Verslaggever Marvin, van radiozender Fun-X heeft deelgenomen aan de online kookworkshop Soto Ayam en Pangsit van 27-01-2021. Zijn reportage wordt  op vrijdag 29 januari uitgezonden tussen 13:00 en 16:00 en kun je hier terugluisteren.

Chilli Chan's

Bianca's Homecooking werkt samen met Chilli Chan's Homemade Crispy Chilli Oil
Dit is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, glutenvrij, veganistisch en serieus verslavend!

Dit product wordt gemaakt in Amsterdam. De olie is doordrenkt met veel aromatische specerijen, zoals knapperige stukjes geroosterde knoflook en sjalotten! Perfect om verschillende Aziatische gerechten nog wat pittiger mee te maken! 

De goede gevulde

Bianca’s Homecooking heeft voor De Goed Gevulde varkens en kippen van boerin Inge verschillende recepten ontwikkeld. Zoals de bitterballen gevuld met varkenswang, de goed gevulde butterfly chicken en de Japanse gevulde hamlappen. Ik heb het bezoek aan de boerderij van Inge ook in beeld gebracht.

Aziatische ingrediënten

Robin verspreid net als ik veel informatie over Aziatische ingrediënten en heeft hiervoor een superhandige website. Neem eens een kijkje op die website! 
Amphion Theater Doetinchem

In samenwerking met andere lokale ondernemers heeft Bianca's Homecooking een bijdrage geleverd aan de Online Top 2000 Bingo van Schouwbug Amphion in Doetinchem.

Purple Pride

I.s.m. Purple Pride Nederland en Green Foodlab Amsterdam heb ik een pakket heerlijke aubergines en recepten uitgeprobeerd.


Blue Band

I.s.m. Blueband Nederland en Green Foodlab Amsterdam, hebben mijn dochter en ik Blueband producten uitgeprobeerd en hier een bietenpannenkoeken recept voor gemaakt.

De rode beuken

Op de locatie “Bij de Rode Beuken” , die Lara en Helene runnen, organiseren Bianca’s Homecooking en Bij de Rode Beuken Aziatische Sharing tables.