Wij werken samen

Bianca’s Homecooking werkt met verschillende partijen samen. Bijvoorbeeld in de vorm van een campagne, gemeenschappelijke (win)actie, product promotie of receptontwikkeling. Alles kan als platte tekst met foto en of video beeldmateriaal. Wil je ook samenwerken? Superleuk! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik op een plaatje om naar de website te gaan van de samenwerkende partij.

De goede gevulde

Bianca’s Homecooking heeft voor De Goed Gevulde varkens en kippen van boerin Inge verschillende recepten ontwikkeld. Zoals de bitterballen gevuld met varkenswang, de goed gevulde butterfly chicken en de Japanse gevulde hamlappen. Ik heb het bezoek aan de boerderij van Inge ook in beeld gebracht.

Aziatische ingrediënten

Robin verspreid net als ik veel informatie over Aziatische ingrediënten en heeft hiervoor een superhandige website. Neem eens een kijkje op die website! 
Purple Pride

I.s.m. Purple Pride Nederland en Green Foodlab Amsterdam heb ik een pakket heerlijke aubergines en recepten uitgeprobeerd.


Blue Band

I.s.m. Blueband Nederland en Green Foodlab Amsterdam, hebben mijn dochter en ik Blueband producten uitgeprobeerd en hier een bietenpannenkoeken recept voor gemaakt.

De rode beuken

Op de locatie “Bij de Rode Beuken” , die Lara en Helene runnen, organiseren Bianca’s Homecooking en Bij de Rode Beuken Aziatische Sharing tables.