Hier vindt je informatie over:
- Workshop locatie
- Keukenbenodigdheden
- Prijzen
- Overige informatie
De Chinese keuken is 1 van de oudste en diverse keukens ter wereld. Elke provincie in China heeft zijn eigen kookstijl en gebruikt regionale ingrediënten. In deze workshop leer je de roerbaktechniek en maak je vogelnestjes van bami. Ook maak je gefermenteerde sojabonensaus. Een aantal voorbeelden van gerechten zijn: Nasi yeung chow / gebakken rijst met garnalen en tja sieuw, maissoep met kip, wantan soep, ma po tofu, Chinese broccoli in zwarte bonensaus, cocosmelk met zoete aardappel.
- Datum: Zaterdag 14 januari 2023 (privé geboekt)
- Algemene informatie live workshops
De Indonesische keuken is pittig, kruidig exotisch en uitgesproken en heeft meerdere smaken, texturen en kleuren in een maaltijd. In deze workshop leer je hoe je een echt Indonesisch feestmaal maakt. Een aantal voorbeelden van gerechten zijn pangsit goreng, soto ayam, gado gado, sate, opor, nasi kuning, Asinan, Sambal goreng telor, rendang, tahu isi, ikan bakar, pisang goreng, kue dadar enz.
- Datum: Donderdag 26 januari 2023 of
Donderdag 3 augustus 2023
Start: 18:30
Prijs: € 69,- p.p. - Algemene informatie live workshops
Ontdek de culinaire cultuur van Vietnam. De Vietnamese keuken is 1 van de gezondste keukens ter wereld. De smaken zijn licht, vers en gelaagd zonder uitgesproken te zijn. Vaak worden in een gerecht veel tegenstellingen gebruikt. Vers versus gefermenteerd, warm versus koud, zacht versus knapperig. Voorbeelden van gerechten van deze workshop zijn de zomerloempia’s, Pho soep, Goi Tom Buoi / Garnalen met pomelo salade, Sua Chua Nep Cam / Yogurt met zwarte kleefrijst en gebakken cocos bananen.
- Datum: Donderdag 16 februari 2023 (vol)
Donderdag 7 september 2023
Prijs: €69,- p.p.
Meer informatie - Algemene informatie live workshops
In deze kookworkshop gaan we rijstmaaltijd pakketjes maken in bananenblad. Maken we de heerlijkste garnalen of vega variant in gemberbloem sambal. Balletje, balletje en bolu kukus.
- Datum: Woensdag 1 maart 2023
Prijs: €69,- p.p.
Meer informatie - Algemene informatie live workshops
Het prachtige Indonesië kent veel streken met eigen authentieke smaken. Dat moet je ervaren.
- Datum: Zaterdag 11 februari (Vol Prive geboekt)
Vrijdag 30 juni 2023
€69,- p.p. - Algemene informatie live workshops
Dumplings zijn deegpakketjes die gekookt, gestoomd of gebakken in de pan kunnen worden. In deze workshop leer je meer over de achtergrond van dumplings, verschillende vouw- en kooktechnieken en maak je op traditionele Chinese wijze de vulling. We maken Jiaozi / potstickers, Sui Kau, moneybags, wontons en rozendumplings. Deze workshop is inclusief theeceremonie
- Datum:
Vrijdag 10 maart. Ook privé te boeken - Prijs €55,- p.p.
- Algemene informatie live workshops
*Ook privé te boeken.
Dim sum zijn kleine Chinese gerechtjes (soort tapas) die gestoomd, gefrituurd of gebakken kunnen zijn. Leer op authentieke Chinese wijze een aantal Chinese Dim Sum toppers maken.
Deze workshop is inclusief theeceremonie.
- Datum:
Donderdag 1 december (Vol Privé geboekt)
Donderdag 16 maart - Prijs €69,- p.p.
- Algemene informatie live workshops
Shinrin Yoku is Japans Bosbaden. Gecertificeerd Shinrin Yoku gids neemt je mee het bos in om daar bewust te vertragen en de natuurlijke omgeving zoveel mogelijk op en waar te nemen. Je baadt als het ware, in de atmosfeer van het bos. Met al zijn geuren, kleuren, vormen en geluiden helpt het bos je te ontspannen en je verbinding met de natuur te versterken. Japanse en Europese wetenschappers toonden bijvoorbeeld aan dat bosbaden de bloeddruk en hartslag laat dalen, de cognitieve vermogens verbetert en onze creativiteit kan vergroten. Na afloop verzorgt Bianca's Homecooking een bijpassende Japanse High- Tea.
- Datum:
Zaterdag 15 april
Ochtendsessie of middagsessie - Prijs €47,50 p.p.
- Algemene informatie live workshops
In deze sushi kookworkshop leer je de 2 meest bekende bouillons maken om Japans in te fonduen. Ook leer je de perfecte sushi rijst maken en maak je verschillende bijgerechten en smaakmakers smaakmakers. Tenslotte leer je op verschillende manieren sushi vouwen en meer over de achtergrond en gebruiken van sushi.
- Datum: Donderdag 20 april 2023
Prijs: €75,50 p.p. - Algemene informatie live workshops
In deze Koreaanse kookworkshop leer je Koreaanse BBQ gerechten maken met verschillende bijgerechten. Ook kun je Koreaanse gefermenteerde groente leren maken, beter bekend als Kimchi.
- Datum: Donderdag 25 mei 2023
Prijs: € 69,- p.p. - Algemene informatie live workshops
Dit is eten en drinken dat letterlijk op straat verkocht wordt meestal vanuit verrijdbare karretjes langs een openbare weg of op een warenmarkt. De porties zijn klein. Het is de perfecte manier om verschillende Aziatische hapjes te proeven en de culinaire cultuur van het land te verkennen. In deze workshop leer je verschillende streetfood gerechten te maken uit verschillende Aziatische landen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bijvoorbeeld, Chinese eenden pannenkoekjes, Japanse kippenvleugels / Tebasaki, Saté, Indonesische groentekoekjes / Bakwan, Gevulde en gestoomde bapaobroodjes enz.
- Datum: Donderdag 1 juni 2023
Prijs: €69,- p.p.
Meer informatie - Algemene informatie live workshops
In deze workshop worden al jouw zintuigen geprikkeld. Je maakt kennis met Thaise producten en leert de smaken zoet, zuur, zout en pittig in balans te brengen. Er komen verschillende kooktechnieken aan bod. We bereiden in een 3 gangen diner vorm Thaise klassieke gerechten in een modern jasje.
- Datum: Donderdag 6 juli 2023
Start 18:30
Prijs: € 69,- p.p. - Algemene informatie live workshops
*Ook privé te boeken
In deze workshop ga je met jouw gezelschap een smakelijke rondreis door Azië maken. We bereiden een vegetarische Proeverij voor waarbij gerechten uit verschillende Aziatische landen voorbij komen. Leer hoe smaakvol verschillende soorten sojaproducten kunnen zijn en leer met andere vleesvervangers werken.
- Datum: Donderdag 27 juli
Prijs: €69,- - Algemene informatie live workshops
In deze kookworkshop leer je verschillende kooktradities, technieken, gerechten en ingrediënten combineren uit Europa en Zuidoost Azië tot heerlijke gerechten.
- Datum:
Donderdag 31 augustus 2023 - Prijs € 69,- p.p.
- Algemene informatie live workshops
*Ook privé te boeken.
Leer populaire Indonesische Streetfood gerechten maken zoals lempers, pasteitjes, risollers martabak enz.
- Datum: Nog niet ingepland, wel privé te boeken.
- Prijs €69,- p.p.
- Algemene informatie live workshops