Algemene informatie live workshops

Allereerst bespreken we een datum, tijd, locatie, het aantal deelnemers en nemen we het menu door. Ik neem alle benodigde ingrediënten mee en na afloop van de workshop ontvangt iedere deelnemer het naslagwerk van de workshop in een receptenmap. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

De locatie

De workshops worden gegeven op de locatie van Bianca’s Homecooking, of een door u gekozen locatie bij u thuis, uw bedrijf of vakantiewoning.

Kosten

De kosten op de locatie van Bianca’s Homecooking zijn 55,- p.p. Dit is inclusief welkomstdrankje, amuse koffie en / of thee. wegens de coronamaatregelen is het maximum aantal deelnemers 6. U kunt een privé kookworkshop boeken of aansluiten bij een geplande workshop. Hier worden geen reiskosten doorberekend en wordt de afwas door ons gedaan.

De kosten bij een eigen gekozen locatie zijn €55,- p.p. Het minimum aantal deelnemers is 4. Wilt u met minder mensen een workshop volgen, neem dan gerust contact op.

In Doetinchem worden geen reiskosten doorberekend. Voor overige locaties wordt vanaf Doetinchem een kilometervergoeding van € 0,20 cent per kilometer voor een retour reis gerekend.

Wat is er vanuit u nodig aan keukenapparatuur?

Nadat u een workshop heeft gekozen stemmen we de benodigdheden verder af. Wat u iig nodig heeft zijn kookpannen, een wok, een koekenpan, spatels, fornuis (gas of inductie) en een oven. En uiteraard voldoende servies en bestek.