Algemene informatie live workshops

U wordt verwelkomt met een amuse en welkomstdrankje. Dan nemen we de huisregels en het menu door. Na afloop van de workshop ontvangt iedere deelnemer het naslagwerk van de workshop in een receptenmap. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

De locatie
De workshops worden gegeven op de locatie van Bianca’s Homecooking of een door u gekozen locatie bij u thuis, uw bedrijf of vakantiewoning.

Bianca’s Homecooking
Oude Terborgseweg 246
7004KA Doetinchem

Prijzen
De prijzen om een kookworkshop te volgen op de locatie van Bianca’s Homecooking liggen tussen de €55,- en €69,- p.p. Dit is inclusief welkomstdrankje, amuse koffie en / of thee. Het maximum aantal deelnemers 9. U kunt een privé kookworkshop boeken of aansluiten bij een geplande workshop. Hier worden geen reiskosten doorberekend en de afwas wordt door ons gedaan.

Daarnaast kunt u al vanaf €363,- een workshop op een eigen locatie boeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In Doetinchem worden geen reiskosten doorberekend. Voor overige locaties wordt vanaf Doetinchem een kilometervergoeding van € 0,21 cent per kilometer voor een retour reis gerekend. Indien er op uw locatie parkeerkosten moeten worden gemaakt, worden deze ook doorberekend.

Wat is er vanuit u nodig aan keukenapparatuur?
Nadat u voor een kookworkshop of bepaalde Aziatische keuken heeft gekozen, stemmen we de benodigdheden verder af. 

Verhindering van een cursusavond / kookworkshop
Bij het annulering van de kookworkshop kunnen kosten in rekening worden gebracht. Zie algemene voorwaarden voor meer informatie.