Algemene informatie live workshops

U wordt verwelkomt met een amuse en welkomstdrankje. Dan nemen we de huisregels en het menu door. Na afloop van de workshop ontvangt iedere deelnemer het naslagwerk van de workshop in een receptenmap. De workshop duurt ongeveer 3 a 3,5 uur. Er wordt rekening gehouden met de door u vooraf aangegeven dieetwensen of allergieën. 

De locatie
De geplande kookworkshops worden gegeven op de locatie van Bianca’s Homecooking of bij meer dan 10 deelnemers een andere locatie in Gelderland. Bij het boeken van een Privé Kookworkshop, kan de kookworkshop ook op een door u gekozen locatie bij u thuis, uw bedrijf of vakantiewoning plaatsvinden.

Bianca’s Homecooking
Oude Terborgseweg 246
7004KA Doetinchem

Prijzen reguliere kookworkshops
De prijzen om een kookworkshop te volgen op de locatie van Bianca’s Homecooking liggen tussen de €65,- en €75,- p.p. Dit is inclusief welkomstdrankje, amuse en receptenmap. Op onze locatie in Doetinchem is het maximum aantal deelnemers 10. Hier worden geen reiskosten doorberekend en de afwas wordt door ons gedaan. Indien we een kookworkshop aan grotere groepen geven, wijken we uit naar een andere locatie in de buurt.

Privé kookworkshops
Daarnaast kunt u al vanaf €363,- een workshop op een eigen locatie boeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In Doetinchem worden geen reiskosten doorberekend. Voor overige locaties wordt vanaf Doetinchem een kilometervergoeding van € 0,21 cent per kilometer voor een retour reis gerekend. Indien er op uw locatie parkeerkosten moeten worden gemaakt, worden deze ook doorberekend.

Wat is er vanuit u nodig aan keukenapparatuur?
Nadat u voor een kookworkshop of bepaalde Aziatische keuken heeft gekozen, stemmen we de benodigdheden verder af. 

De kookcursussen
Indien u mee wilt doen met een volledige kookcursus, maar vooraf weet en aangeeft dat u een geplande les van een kookcursus niet kunt bij kunt wonen, kunt u deze les bij een volgende groep inhalen. 

Verhindering van een cursusavond / kookworkshop
Bij het annulering van de kookworkshop kunnen kosten in rekening worden gebracht. Zie algemene voorwaarden voor meer informatie.