Aziatische kookcursus

Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarbij er verschillende Aziatische keukens en kooktechnieken aan bod komen. Je meer leert over de verse Aziatische producten, keukens en kooktechnieken en hoe je smaken in balans brengt.

4-daagse cursus

Deze cursus bestaat uit 4 kooklessen. De workshops duren 3 tot 4 uur, waarbij je met een klein gezelschap (maximaal 6 deelnemers i.v.m. de coronamaatregelen) een 3 tot 4 gangen diner maakt. In elke les maak je in koppels een andere gang. Na afloop  van elke cursusdag eet je gezamenlijk het 3 á 4 gangen diner.

De lessen en cursusdagen

 • Les 1. Asian Streetfood.
  In deze les leer je verschillende bekende Asian Streetfood te maken.
  Woensdag 21 juli
  Donderdag 29 juli (vol)
 • Les 2. De Thaise keuken.
  In deze les worden al je zintuigen geprikkeld en leer je de smaken zoet, zuur, pittig en zout in contrasterende gerechten in balans brengen.
  Woensdag 11 aug
  Donderdag 2 sept (vol)
 • Les 3. Een Indonesische rijsttafel.
  In deze les leer je met gezelschap een Indonesisch feestmaal te maken.
  Woensdag 8 sept
  Donderdag 14 okt (vol)
 • Les 4. Een Vietnamees diner.
  In deze les leer je een van de gezondste keukens ter wereld kennen. De smaken zijn licht en gelaagd en we gaan in de gerechten werken met tegenstellingen.
  Woensdag 6 okt
  Donderdag 5 augustus
  Donderdag 25 november (vol)

*Onder voorbehoud van de coronamaatregelen van de overheid. Zodra de overheidsmaatregelen weer 6 personen toelaten, gaan de lessen door en worden de geldende coronamaatregelen weer toegepast.

Kosten

De kosten voor deze 4 daagse cursus zijn  € 199,- p.p.. Dit is inclusief cursusmateriaal, amuse, welkomstdrankje en koffie of thee.

Wil je geen hele cursus maar wel een los onderdeel volgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je deelnemen of heb je nog vragen?
Bel of mail me gerust!