Introductie Indonesisch koken

De Introductie Indonesisch koken bestaat uit 4 lessen waarbij je de Indonesische keuken, ingrediënten en kooktechnieken beter leert kennen. We staan uitgebreid stil bij producten die veelvuldig gebruikt worden en de gerechten die gemaakt worden.

Aan het einde van de reeks kun je op verschillende manieren sambal maken, in een handomdraai de beroemde soepen: Soto Ayam en Bakso Mie Kuah maken. Je leert zelf verschillende soorten bumbu, oftewel kruidenpasta maken. Ook leer je met bananenblad werken en komen er verschillende rijstgerechten, Streetfood hapjes, vlees-, visgerechten en zoetigheden aan bod.

Cursusdata van de Introductie Indonesisch koken start 2022
Les 1. Vrijdag 25 november
Les 2. Vrijdag 16 december
Les 3. Vrijdag 20 januari 2023
Les 4. Woensdag 1 maart 2023
Cursusdata van de Basiscursus Indonesisch koken start 2023
Les 1. Woensdag 8 februari 2023
Les 2 Woensdag 8 maart 2023
Les 3 Woensdag 12 april 2023
Les 4 Woensdag 17 mei 2023

Les 1. Vrijdag 26 mei 2023
Les 2. Vrijdag 30 juni 2023
Les 3. Vrijdag 28 juli 2023
Les 4. Vrijdag 1 september 2023

Inloop vanaf 18:30

Locatie:
Bianca’s Homecooking
Oude Terborgseweg 246
7004KA Doetinchem

Prijs
€ 254,10 p.p. voor de volledige cursus. Of €69,- voor het volgen van een losse les. Dit is inclusief amuse, welkomstdrankje en receptenmap / cursusmateriaal.

Wil je niet de gehele Basiscursus Indonesisch koken volgen, maar wel een los onderdeel volgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Stel je vragen of meld je aan via info@biancashomecooking.nl

Nog vragen?
Bel of mail me gerust!