Thaise keuken

Je maakt grondig kennis met verse ingrediënten en leert de smaken zout, zuur, pittig en zoet in balans te brengen. Er komen verschillende kooktechnieken aan bod waarbij gegarandeerd al je zintuigen geprikkeld zullen worden.

Thais eten prikkelt je zintuigen. Contrasterende smaken gaan samen met geurige aroma’s in kleur- en textuurrijke gerechten. Er wordt gespeeld met de smaken zout, zoet, zuur en heet waarbij er een prachtige balans wordt gevonden. Voorbeelden van gerechten zijn, Tod man pla / Thaise viskoekjes, Thaise kippensoep / Tom kha kai, Rode curry met eend, Thaise laab salade met krokante vis, Pad thai, kleefrijst met mango. Je maakt afhankelijk van de groepsgrootte, samen een smakelijk 3 of 4 gangen diner.

3-daagse cursus

Deze cursus bestaat uit 3 kooklessen. De workshops duren 3 tot 4 uur, waarbij je met een klein gezelschap (maximaal 6 deelnemers i.v.m. de coronamaatregelen) een 3 tot 4 gangen diner maakt. In elke les maak je in koppels een andere gang. Na afloop  van elke cursusdag eet je gezamenlijk het 3 á 4 gangen diner.

Cursusdagen

Woensdag 20 januari
Woensdag 17 februari
Woensdag 17 maart

*Onder voorbehoud van de coronamaatregelen van de overheid. Zodra de overheidsmaatregelen weer 6 personen toelaten, gaat de cursus door en worden de geldende coronamaatregelen weer toegepast.

Kosten

De kosten voor deze 3 daagse cursus zijn  € 149,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, amuse, welkomstdrankje, koffie of thee en eindcertificaat.

Mocht je geen hele cursus ambiëren, maar wel een losse workshop willen meedoen, dan kun je je ook opgeven voor 1 van de bovenstaande data. De prijs  is dan € 55,- p.p. Dit is inclusief amuse, welkomstdrankje, koffie en thee.

Nog vragen?
Bel of mail me gerust!