Thaise keuken

Je maakt grondig kennis met verse ingrediënten en leert de smaken zout, zuur, pittig en zoet in balans te brengen. Er komen verschillende kooktechnieken aan bod waarbij gegarandeerd al je zintuigen geprikkeld zullen worden.

Thais eten prikkelt je zintuigen. Contrasterende smaken gaan samen met geurige aroma’s in kleur- en textuurrijke gerechten. Er wordt gespeeld met de smaken zout, zoet, zuur en heet waarbij er een prachtige balans wordt gevonden. Voorbeelden van gerechten zijn, Tod man pla / Thaise viskoekjes, Thaise kippensoep / Tom kha kai, Rode curry met eend, Thaise laab salade met krokante vis, Pad thai, kleefrijst met mango. Je maakt afhankelijk van de groepsgrootte, samen een smakelijk 3 of 4 gangen diner.

Thaise kooklessen

In deze 2 kookworkshops worden verschillende Thaise klassiekers in een modern jasje bereid. De workshops duren 3 tot 4 uur, waarbij je met een klein gezelschap (afhankelijk van de coronamaatregelen 6-8 deelnemers) een 3 gangen diner maakt. In elke les maak je in koppels een andere gang. Na afloop van de workshop eet je gezamenlijk.

Cursusdagen
Donderdag 15 juli
Zaterdag 2 oktober

*Onder voorbehoud van de coronamaatregelen van de overheid. Zodra de overheidsmaatregelen weer 6 personen toelaten, gaat de cursus door en worden de geldende coronamaatregelen weer toegepast.

Prijs

€ 55,- per workshop. Dit is inclusief cursusmateriaal, amuse, welkomstdrankje, koffie of thee.

Geef je op voor 1 of beide bovenstaande datums of stel je vragen. Bel of mail me gerust!