Basiscursus Japanse keuken online

Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarbij je meer leert over de achtergrond en ontstaanswijze van Japanse producten. Er komen verschillende kooktechnieken zoals pekelen, drogen en fermenteren aan bod. Je leert met echte Japanse producten werken en deze ook zelf te maken bijvoorbeeld dashi, miso, kombu, furikake en teriyaki. Ook leer je de perfecte sushi rijst te maken en de basis voor het maken van sushi.

4-daagse cursus

  • Les 1. Introductie Japanse keuken.
    Productintroductie soja en zeewier. We gaan vervolgens furikake, dashi, Agedashi tofu en miso soep maken.
  • Les 2. Sushi.
    Introductie sushi producten. Vervolgens leer de perfecte sushi rijst te maken en de basistechnieken voor het maken van sushi. Ook leer je verschillende smaakmakers te maken door gebruik van verschillende kooktechnieken.
  • Les 3. Miso, teri yaki en verschillende noedels.
    Product introductie en vervolgens leer je teriyaki saus maken en gaan we koken met teri yaki, miso, udon en ramen noedels.
  • Les 4. Tempura en panko introductie.
    Vandaag leer je de fijne kneepjes van Japans frituren en maken we groente tempura, tentsuyusaus, ebi furai en karaage.

Cursusdagen

Woensdag 6 januari
Woensdag 3 februari
Woensdag 3 maart
Woensdag 14 april

Kosten

De kosten voor deze 4 daagse cursus zijn € 99,-. Dit is exclusief ingrediënten en inclusief cursusmateriaal, recepten en eindcertificaat.

Wil je geen hele cursus maar wel een los onderdeel volgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je je inschrijven, of heb je nog vragen?
Bel of mail me gerust!