Workshops Indonesisch koken

Indonesische lemper

In deze workshop leer je gevulde Indonesische rijstrolletjes te maken. Deze rolletjes worden gemaakt van kleefrijst. Je maakt een vulling naar keuze met kip, of (vegetarisch) gehakt.

  • Datum: woensdag 5 januari 2022
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,- per scherm

*) ook privé te boeken

Mail mij...

Indonesische pasteitjes

In deze workshop leer je Indonesische pasteitjes maken. Je maakt zelf het deeg en kiest voor een vegetarische - of vulling met vlees of gevogelte. 


  • Datum: woensdag 1o februari 2022
    Donderdag 10 februari 2022
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,- per scherm

*) ook privé te boeken

Mail mij...

Hapjes en snacks van loempiavel

In deze workshop leer je verschillende hapjes en snacks van loempiavel maken. Van mini martabaks tot moderne creaties. 

  • Datum: 12 januari 2022
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs:€ 17,- per scherm

*) ook privé te boeken.

Mail mij...

Indonesische risolles

In deze workshop leer je Indonesische risolles maken. Je maakt zelf het beslag en kiest voor een vegetarische - of vulling met vlees of gevogelte. 


  • Datum: vrijdag 14 januari 2022
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,- per scherm

*) ook privé te boeken

Mail mij...

Rendang nasi putih en sambal goreng

In kokos, langzaam gegaard rundvlees, witte pandan rijst en gebakken sambalsaus gestoofd in kokosmelk met groente, vlees of ei naar keus.

  • Datum: Nog niet ingepland **)
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 25,- p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 37,50 ongeacht het aantal personen.
**) wel prive te boeken.

Mail mij...

Nasi kuning opor ayam en pepesan

Smaakvolle, geurige gele rijst. Kip gestoofd in kokosmelk en mild/pittige makreel.


  • Datum: Nog niet ingepland **)
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 25,00 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 37, 50 ongeacht het aantal personen.
**) wel privé te boeken.

Mail mij...

Pangsit en soto ayam


Krokant gebakken deeg gevuld met gamba of kip en de beroemde Indonesische kippensoep.

  • Datum: nog niet ingepland **)
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 20,00 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 32,50 ongeacht het aantal personen.
**) ook privé te boeken op n.o.t.k. datum.

Mail mij...

Pangsit en loempia

In deze workshop leer je de originele Indonesische pangsit en loempia’s te maken. Je kunt kiezen uit een vegetarische vulling of een garnalenvulling.

  • Datum: **nog niet ingepland
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,50 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 25,00 ongeacht het aantal personen.
**) wel privé te boeken.

Mail mij...

Lontong, saté en gado gado

We maken kleefrijst pakketjes in bananenblad, saté van kip, varkensvlees of vegetarisch, zoetzure komkommer en verse groente mix met smakelijke pindasaus.

  • Datum: nog niet ingepland **)
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 25,- p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 37,50 ongeacht het aantal personen.
**) wel privé te boeken.

Mail mij...