Streetfood workshops

Indonesische lemper

In deze workshop leer je gevulde Indonesische rijstrolletjes te maken. Deze rolletjes worden gemaakt van kleefrijst. Je maakt een vulling naar keuze met kip, of (vegetarisch) gehakt.


  • Datum: donderdag 19 november
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,50 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 25,- ongeacht het aantal personen.

 

Mail mij...

Pangsit en loempia's

In deze workshop leer je de originele Indonesische pangsit en loempia’s te maken. Pangsit is een gevuld en krokant gebakken deegvel snack. Je kunt kiezen uit een vegetarische vulling of een garnalenvulling.

  • Datum: Donderdag 26 november
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs:€ 17,50 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 25,- ongeacht het aantal personen.

 

Mail mij...

Bao's

Bao’s zijn gevulde en gestoomde broodjes. In deze workshop ga je zelf het deeg en de vulling maken en leer je 2 verschillende vouwtechnieken. We maken de meest geliefde Cha siu bao en 1 van mijn favorieten met babi ketjap vulling.

  • Datum: Nog niet ingepland **) 
  • Starttijd: 19:00 uur
  • Prijs: € 25,- p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 35,- ongeacht het aantal personen.
**) wel privé te boeken.

Mail mij...

3 soorten saté

In deze workshop leer je 3 verschillende soorten saté maken. Indonesische, Thaise en Vietnamese. Je leert ook verschillende sauzen maken. Je kunt kiezen welke proteïne je gebruikt. Hierdoor kun je indien gewenst de verschillende soorten saté ook vegetarisch/vegan kunnen maken.

  • Datum: Nog niet ingepland **)
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,50 p.p*)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 25,- ongeacht het aantal personen.
**) wel privé te boeken.

Mail mij...

Dumplings-1

Tijdens de workshop leer je wat meer over de achtergrond van dumplings. Daarnaast leer je dumpling vulling te maken en verschillende vouwtechnieken. Je kunt kiezen of je een vleesvulling of vegetarische vulling wilt maken. We maken samen potstickers, moneybags en rozendumplings. Ook leer je verschillende kooktechnieken.

  • Datum: woensdag 16 december
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,50 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 25,- ongeacht het aantal personen.

Mail mij...

Dumplings-2

Het vervolg op de kookworkshop dumplings 1. Ook hier leer je meer over de achtergrond van dumplings, maak je dumpling vulling en leer je verschillende vouwtechnieken. Je kunt kiezen of je een vleesvulling of vegetarische vulling wilt maken. Dit keer maken we samen Chinese siu mai, sui kau en wonton soep middels verschillende kooktechnieken.

  • Datum: woensdag 9 december
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Prijs: € 17,50 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 25,- ongeacht het aantal personen.

Mail mij...

Vietnamese zomerrollen

In deze workshop leer je Vietnamese zomerloempia’s / zomerrollen te maken. De Vietnamese keuken is 1 van de gezondste keukens ter wereld. Er wordt gewerkt met veel rauwe groente en verse kruiden. De smaken zijn licht en gelaagd. Deze zomerrollen zijn supergezond en heerlijk tijdens warme zomerdagen. Omdat we met z'n allen de koude dagen tegemoet gaan, is deze workshop tot 30-11 in de aanbieding. Creëer samen met Bianca's Homecooking een zomers moment in je keuken.

  • Datum: donderdag 3 december
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Aanbieding: € 9,50 p.p. *)

*) kook je met meerdere personen in dezelfde keuken, dan betaal je € 15,- ongeacht het aantal personen.

 

Mail mij...