Bedrijfsactiviteiten


Aziatische bedrijfskookworkshop

Ben je op zoek naar een teambuildingsactiviteit? Je kunt bij Bianca’s Homecooking een Aziatische kookworkshop volgen. Hier ontdekken jullie in ontspannen sfeer Aziatische smaken en leer je collega’s op een hele andere manier kennen. Het volgen van een bedrijfskookworkshop kan volledig corona proof online, tot 50 schermen of op locatie. Bij uw bedrijf, op onze locatie (t/m 10 personen) of op een uitwijk locatie voor grotere groepen.

Masterclass
Wil je voor een horecavakopleiding, een beurs of jouw evenement meer kennis verspreiden over de Aziatische keukens? Of smakelijk entertainment voor de deelnemers? Bij Bianca’s Homecooking kun je een masterclass boeken. Dan kom ik op locatie een masterclass verzorgen, waarbij ik laat zien hoe een gerecht of verschillende gerechten met bepaalde technieken wordt gemaakt. Indien de gelegenheid hier ruimte voor biedt kunnen toeschouwers het eventueel ook vervolgens zelf proberen. De inhoud bepalen we in overleg.

Inhuren van Bianca’s Homecooking
Heb je zelf een kookstudio en wil je samenwerken of Bianca’s Homecooking inhuren om een Aziatische kookworkshop te geven? Of heb je een activiteitencentrum en wil je de catering voor gasten aan Bianca’s Homecooking uitbesteden?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder lees je de ervaringen van het Team communicatie van de gemeente Bronckhorst.

Team communicatie van de gemeente Bronckhorst
Een digitale kookworkshop als jaarafsluiting.

“We konden dit jaar niet gezellig een teamuitje doen of een winterlunch houden. De online kookworkshop van Bianca’s Homecooking was voor ons de ultieme uitkomst.

De Thaise kookworkshop ‘Tom Kha en Yamhed Champion’ werd op een heel heldere en gezellige manier door Bianca gegeven. We kregen veel uitleg over de (onbekende) ingrediënten waar we mee werkten en over de smaken die de Thaise keuken samenbrengt. We waren zeker niet allemaal keukenprinsessen maar we wisten allemaal een heerlijke schotel te maken.

Wat we ook erg waardeerden was het vooraf meedenken in mogelijkheden. Als je wilt kan het gewoon helemaal verzorgd worden tot aan het doen van de boodschappen toe!

Wat ons betreft een grote aanrader!”

Wil je ook een bedrijfs kookworkshop boeken, of heb je vragen? Neem contact op.