6 daagse Aziatische kookcursus deel 2

In deze cursus komen er verschillende Aziatische keukens en kooktechnieken aan bod. Je leert meer over de achtergrond van Aziatische producten, keukens en kooktechnieken en hoe je smaken in balans brengt.

6-daagse cursus

Deze cursus bestaat uit 6 kooklessen. De lessen duren 3 tot 4 uur, waarbij je met een klein gezelschap (maximaal 9 deelnemers) een 3 tot 4 gangen diner, of verschillende hapjes / gerechten maakt. In elke les maak je in koppels een andere gerechten. Na afloop  van elke cursusdag eet je gezamenlijk.

De lessen en cursusdagen

  • Les 1. Chinese Dim Sum.
    Dim sum zijn kleine Chinese gerechtjes (soort tapas) die gestoomd, gefrituurd of gebakken kunnen zijn. Leer een aantal Chinese Dim Sum toppers maken.
    Donderdag 3 februari 2022
    Woensdag 9 februari 2022 (nog 2 plekken)
    Donderdag 10 maart (privé groep)
  • Les 2. Japanse Hotpots en gunkan sushi
    Leer het verschil tussen de 2 beroemdste hotpots “Shabu Shabu en Sukiyaki”. En leer de perfecte sushirijst en gunkan sushi te maken.
    Woensdag 16 maart 2022 (nog 2 plekken)
    Donderdag 7 april (privé groep)
  • Les 3. Een Koreaanse BBQ
    Heb je nog nooit Koreaans geBBQ-ed? Of wil je de BBQ gerechten en bijgerechten zelf leren maken? Kom dan proeven en ervaren.
    Woensdag 13 april (nog 2 plekken)
    Donderdag 12 mei (privé groep)
  • Les 4. Indonesische streekgerechten
    Het prachtige Indonesië kent veel streken met eigen authentieke smaken. Dit moet geproefd worden.
    Woensdag 18 mei (nog 2 plekken)
    Donderdag 9 juni (privé groep)
  • Les 5 Een vegetarisch Aziatisch diner
    Leer hoe smaakvol verschillende soorten sojaproducten kunnen zijn en leer met andere vleesvervangers werken.
    Woensdag 15 juni (nog 2 plekken)
    Donderdag 23 juni (privé groep)
  • Les 6 Fusion
    In deze les leer je verschillende kooktradities en technieken combineren uit Zuid-Oost Azië en Europa tot heerlijke gerechten.
    Woensdag 6 juli (nog 2 plekken)
    Donderdag 14 juli (privé groep)
    Donderdag 18 augustus (privé groep)

*De geldende coronamaatregelen worden op deze kookcursus toegepast.

Prijs

De prijs voor deze 6 daagse cursus is  € 315,- p.p.. Dit is inclusief cursusmateriaal, amuse, welkomstdrankje en koffie of thee.

Wil je geen hele cursus maar wel een los onderdeel volgen, kost dit €57,- per les. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je deelnemen of heb je nog vragen?
Bel of mail me gerust!